Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ağustos 2014 - 13:53 Yorum: 0

Tokatspor'da transfer çalışmaları

Teknik direktör Özgün: "Eksik mevkilere takviye yapacağız. 5 futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor"

Tokatspor'da transfer çalışmaları

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Ferruh Özgün, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve 5 futbolcuyla görüştüklerini söyledi.

Özgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürdüklerini belirterek, "Salı gününden beri hazırlıklarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz. Dün sahamızda oynadığımız hazırlık maçında Şile Belediyespor'u 2-1 yendik. Çok kolay gol yiyiyoruz. Buna bir an önce çözüm bulmamız lazım. Bu durum çok canımı sıkıyor. Takım olarak tempoyu yakalayamadık. En kısa zamanda bu tempoyu yakalamaya çalışacağız. Lig başlayana kadar hazır olacağız" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Özgün, şunları kaydetti:

"İnşallah, eksik mevkilere takviye yapacağız, 5 futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Transferi kısa sürede neticelendirmeye çalışacağız. Futbolcularla maç başı anlaşma yapıyoruz. Bazı futbolcular buna yanaşmak istemiyor. Başarıya aç oyuncu arıyoruz. Yönetim kuruluyla uyum içinde çalışıyoruz. Tokatspor inşallah iyi yerlere gelecek. Taraftarlarımızın desteğini her zaman bekliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber