Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Eylül 2018 - 17:18 Yorum: 0

Tokat’ta çocuk istismarcılarına kamu davası açıldı

Tokat'ta çocuğun cinsel istismarı, reşit olmayan çocukla cinsel ilişki, fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına...

Tokat’ta çocuk istismarcılarına kamu davası açıldı

Tokat'ta çocuğun cinsel istismarı, reşit olmayan çocukla cinsel ilişki, fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişi hakkında kamu davası açıldı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre 26 Haziran 2018 tarihinde çocuğun cinsel istismarı, reşit olmayan çocukla cinsel ilişki, fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarından yürütülen soruşturma sonunda 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği ve bu kişilerden 10'unun yakalandığı 2 şüpheli hakkında ise çıkarılan yakalama kararının devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Yapılan açıklamada şüpheliler F.E., S.Y., M.F.U., D.A., M.K., Y.E., V.U., C.A., A.T., Ö.A., F.G. ve D.A. hakkında Tokat Ağır Ceza Mahkemesinde iddianame düzenlendiği ve kamu davası açıldığı bildirildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkarılan zanlılardan 4'ü tutuklanırken, 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber