Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

Tokat’ta üniversite öğrencilerine aşure ikramı

"Aşure Günü" dolayısıyla Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde öğrenci ve personele aşure ikram edildi.

Tokat’ta üniversite öğrencilerine aşure ikramı

"Aşure Günü" dolayısıyla Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde öğrenci ve personele aşure ikram edildi.

Taşlıçiftlik Kampüsü Merkezi Yemekhane önünde yapılan aşure dağıtımına Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Kasap, Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Hanifi Vural, öğretim üyeleri, öğrenciler ve personel katıldı. Öğrencilere kepçe ile dev kazandan aşure ikram eden Rektör Şahin, üniversite olarak Muharrem ayında aşure ikramı yaptıklarını ifade ederek, "Bugün de her bir arada birlik ve beraberliğimizin daim olması maksadıyla birlikte tekrar bir aradayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

33 bin 800 öğrenci eğitim görecek

Bu sene Muharrem ayının kayıt döneminden hemen sonraya denk geldiğini ifade eden Rektör Şahin, "Öğrencilerimize hoş geldin ikramı oldu. Yeni gelen öğrencilerimizle 33 bin 800 öğrencimiz eğitim öğretim görecek. Yeni gelen öğrenciler belli bir oryantasyon programına dahil edilecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber