Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Nisan 2014 - 18:58 Yorum: 0

Tokat'taki cinayet ve intihar

TOKAT (AA) - Turhal ilçesinde kız arkadaşı olduğu ileri sürülen kişiyi öldürdükten sonra intihar eden Harun Gür'ün (26) cenazesi toprağa verildi.Malatya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi...

Tokat'taki cinayet ve intihar

TOKAT (AA) - Turhal ilçesinde kız arkadaşı olduğu ileri sürülen kişiyi öldürdükten sonra intihar eden Harun Gür'ün (26) cenazesi toprağa verildi.

Malatya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından Turhal Devlet Hastanesi'ne getirilen Gür'ün cenazesi, daha sonra Varvara Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camisi'ne getirildi.

Cenaze, cenaze namazının ardından Kale Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bir mobilya mağazasında çalışan Harun Gür (26), dün iş yerinde tartıştığı kız arkadaşı olduğu belirtilen Ş.Ş'yi tabancayla öldürmüş, daha sonra kullanılmayan bir alışveriş merkezinde iple asılı halde ölü bulunan Gür'ün intihar ettiği bildirilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber