Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 14:33 Yorum: 0

TOKİ’nin Karaman’da Yaptığı 998 Konutun İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapımına başlanan, işçi konutları ikinci etabı ve emekli konutlarının yapım çalışmaları tüm hızıyla devam...

TOKİ’nin Karaman’da Yaptığı 998 Konutun İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapımına başlanan, işçi konutları ikinci etabı ve emekli konutlarının yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu projeler sayesinde konut ihtiyacı olan dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olma imkanına kavuşuyor. Geçtiğimiz yıl müracaatları alınan ve kuraları çekilen emekli konutları ve işçi konutları ikinci etap yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ'nin Karaman'da her türlü bütçeye uygun konut projelerine devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Gelir düzeyi ne olursa olsun Karaman'da vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları için TOKİ ile işbirliği içerisinde konut projelerimize devam ediyoruz. 15 Şubat 2016 tarihinde ihalesi yapılan 998 konutun yapım çalışmaları devam ediyor. Bu konutların 400 tanesi geçtiğimiz yıl kurası çekilen emekli vatandaşlarımıza ait. Kalan kısmı ise dar gelirli işçi kardeşlerimiz için satışa sunulacak" dedi.

Şu anda TOKİ konutları için herhangi bir müracaatın alınmadığını da söyleyen Başkan Çalışkan, bu konut projelerine müracaat alınması ile ilgili kapsamlı duyurular belediyemiz ve TOKİ tarafından yapılacaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber