Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 27 Şubat 2022 - 14:54 Yorum: 0

Tomarza’da ekmek fiyatlarına gelen zam uygulanmadı

Kayseri'de geçtiğimiz günlerde ekmeğe zam gelmesine rağmen Tomarza İlçesinde bulunan fırın işletmecilerinin büyük bir bölümü zammı uygulamayarak...

Tomarza’da ekmek fiyatlarına gelen zam uygulanmadı

Kayseri'de geçtiğimiz günlerde ekmeğe zam gelmesine rağmen Tomarza İlçesinde bulunan fırın işletmecilerinin büyük bir bölümü zammı uygulamayarak ekmeği eski fiyattan satmaya devam ediyor.

25 Şubat Perşembe Günü itibariyle Fırıncılar ve Uncular Odası ile Kayseri Ticaret Odası'na bağlı faaliyet gösteren fırınlar, un, maya, enerji, işçilik ve diğer girdi maliyetlerini gerekçe göstererek zam talebinde bulunmuş, zam kararları, 25 Ocak'ta kabul edilerek yürürlüğe girmişti. Bununla beraber 2 TL'den satılan 200 gr. ekmek bu zamla beraber 2,50 TL'ye satılmaya başlandı. Tomarza ilçe merkezinde bulunan bazı fırıncılar; bu zammı uygulamayarak eski fiyat olan 2 TL'den satmaya devam ediyor.

Zammı uygulamayan fırıncı işletmelerine teşekkür eden ilçe halkı ise; bu süreçte vatandaşın yanında oldukları için fırın işletme sahiplerine teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber