Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:49 Mersin’de kayıp şahıs için arama çalışması sürüyor12:49 Ordu’da 10 yılda 87 orman yangını meydana geldi, 96.83 hektar alan zarar gö...12:49 Siverek’te minibüsün şarampole devrilme anı güvenlik kamerasında12:48 Muğla Orman Bölge Müdürlüğünden kırsal mahallelere yangın uyarısı12:48 Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı otizmli genci darbeden bakıcıya verilen cez...12:47 Teknoloji devi Meta’nın İsrail’e yardım ettiği iddiası12:46 MSB kaynakları: "Eurofighter konusunun iyi bir başlangıç olacağını düşünüyo...12:46 Sahilde yakılan çöpler jandarma ve itfaiyeyi alarma geçirdi12:46 Büyükşehir’de 2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru12:45 "Tatvanname" kitabı güncel haliyle okuyucuyla buluşacak12:45 Akkuyu NGS’den yangın açıklaması12:45 Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı12:45 Başkan Tavlı: “Şehrimize birlikte hizmet etmeyi sürdüreceğiz”12:45 Sempozyum katılımcılarından Rektör Özölçer’e ziyaret12:45 Vodafone Business, 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek12:44 Siirt Fıstığı üretimine yönelik eğitimler devam ediyor12:44 Vücuda yapışan kenenin başının ezilmesi virüsün kana bulaşmasını hızlandırı...12:44 Hürmetçi Sazlığı’na ziyaretçi merkezi12:44 Milli Eğitim Bakanı Tekin: "(Yeni müfredat) Çalışmayı yarın öğleden sonra k...12:42 Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ‘Dev’ ameliyat
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Toplu taşımacılardan, büyükşehir belediyesinin kararına itirazı

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'daki toplu taşımacılık şirketlerinin sahipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, toplu taşımacılık yapanlardan, yol izin belgesi karşılığında 280 lira almasına...

Toplu taşımacılardan, büyükşehir belediyesinin kararına itirazı

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'daki toplu taşımacılık şirketlerinin sahipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, toplu taşımacılık yapanlardan, yol izin belgesi karşılığında 280 lira almasına tepki gösterdi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komitesi Başkanı Kazım Çelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 toplu taşımacılık firması sahibinin imzasının bulunduğu itiraz dilekçesini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine verdiklerini belirtti. 

Türkiye'nin birçok yerinde yol izin belgesinin ücretsiz olarak verildiğini ifade eden Çelebi, şöyle konuştu:

''Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, şubat ayının 18. meclis kararı ile bizlerden yol izin belgesi ücreti olarak 280 TL  istedi. Ayrıca bu yol izin belgesinin her araç başına ayrı ayrı ve yıllık olarak yatırılmasını bizlerden talep etti. Türkiye'nin birçok büyükşehir belediyesinde yol izin belgesi ücretsiz olarak veriliyor. Hatta bu işlemler, firmalar tarafından internet üzerinden yapılıyor." 

Çelebi, fiyatın yüksekliği nedeniyle sorun yaşadıklarını, karar sonrasında, toplu taşımacılık ve özellikle de işçi taşımacılığı yapan firmaların kontak kapatacağını savundu.

İstenilen ücretin 80 TL'ye indirilmesi yönündeki taleplerinin bulunduğu dilekçeyi belediyeye sunduklarını ifade eden Çelebi, kararın düzeltilmesini beklediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber