Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 12:43 Yorum: 0

Toplum Destekli Polis çalışmaları

SAMSUN (AA) - Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından okullara yönelik sürdürülen bilgilendirme çalışmalarına, Havza İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen seminer...

Toplum Destekli Polis çalışmaları

SAMSUN (AA) - Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından okullara yönelik sürdürülen bilgilendirme çalışmalarına, Havza İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen seminer ile devam edildi.

Toplum Destekli Polis Özkan Cinbek tarafından öğrencilere genel asayiş tedbirleri, internet kullanımı, evden hırsızlıklar ve asayiş kuralları ile 155 kullanımı anlatıldı.

Cinbek, toplum destekli polisin görevinin suç ve suçlu ile mücadelede halkın desteğinin polisin yanında olmasını sağlamak olduğunu belirterek, "Genel asayişin ve toplum huzurunun sağlanması için vatandaşların bizlere destek vermesi çok önemli. Bunun en kolay yolu ise vatandaşlarımızca 155 kullanımının yaygınlaşması. Günümüzün en büyük tehdidi uyuşturucu. Burada en büyük görev yine sizlere düşüyor. Kendinizi riske sokacak ortamlardan uzak durmalısınız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber