Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 13:53 Yorum: 0

Toplum ve Ruh Sağlığ Merkezi danışanları sergi açtı

AMASYA (AA) - Amasya'da, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde psikolojik destek alan "danışanlar" resim, ebru ve yağlı boya sergisi açtı.Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hazeranlar...

Toplum ve Ruh Sağlığ Merkezi danışanları sergi açtı

AMASYA (AA) - Amasya'da, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde psikolojik destek alan "danışanlar" resim, ebru ve yağlı boya sergisi açtı.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hazeranlar Konağı'ndaki serginin açılışında, bu çalışmanın insana verilen değerin sonucu olduğunu belirtti.

Toplumda her insanın kutsal olduğunu ifade eden Çomaktekin, "Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Eğitim Müdürlüğü personellerimiz ve sağlık çalışanları güzel bir çalışmayı başarıyla sonuçlandırmışlar. Gerçekten bu büyük fedakarlık gerektiren bir çalışma. Hoşgörü sahibi olmaz ve bu işi sevmezseniz kesinlikle başarılı olamazsınız. İnsanı sevmenin sonucu çok güzel eseler ortaya çıkmış. Ailelerimiz ve danışanlar sevindirilmiş. Emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu.

Amasya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mehmet Rüştü Ertosun ise oluşturulan Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde 120 danışana hizmet verildiğini, bunlardan 46'sının bu hizmeti evinde aldığını belirtti.

Hastalara psikolojik desteğin yanında uğraş terapisi adı altında sosyal aktiviteler de yaptırdıklarını ifade eden Ertosun, "Halk Eğitim Merkezi'nden gelen öğretmen ve arkadaşlarımızın sabırlı çalışmaları sonucu bu ürünler ortaya çıktı ve güzel bir sergi oluştu. İlgi göstererek danışanlarımızı onurlandırdınız" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber