Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 15 Nisan 2014 - 12:40 Yorum: 0

Toplumu birbirine kırdırıyorlar

Kuzeyin oğlu Volkan Konak Golden Tulip&Pasha Hotel’de konuklarına unutulmaz anlar yaşattı.

Toplumu birbirine kırdırıyorlar

Sahnede mütevazi, sıcak kanlı kimliğiyle dikkat çeken Konak, yaklaşık 3 saat süren konserinde, seyircinin samimiyetine ve coşkusuna olan hayranlığını dile getirdi. Tulip sahnesinde şiirleriyle hayranlarını mest eden, yüreğiyle söyleyen “Kuzeyin Oğlu”, merhum Kazım Koyuncu adına bestelediği “Gardaş”ı, son albümü Lifor’dan Neredesin Karagözlüm’ü ve ödüle doymayan Mimoza Çiçeği’nde kendisini ayakta izleyenlerden dakikalarca alkış aldı.İzdihama neden olan konserde olimpik havuzun üzeri kapatılarak seyirci kapasitesi arttırıldı.

SİYASETÇİLERE VERYANSIN

Sahnedeyken seyircinin nabzını tutmasını iyi bilen Volkan Konak, yerel seçim gerginliğini üzerinden atamayan Türkiye’de kadına ve siyasetçiye mesajlar verdi. “Kadınlarımız bizim kadınlarımız, eli öpülesi bacılarımız mutlu değilse, huzursuzsa, mutlu edemiyorsa bu benim değil arkadaş, Türkiye’nin sorunu” diyen Konak, siyasetçilere de “yumurta gibi toplumu birbirine kırdırıyorlar, biz sanatçılar da onların kırdıklarını birleştirmeye çalışıyoruz, nereye kadar?” diyerek siyasetçilere yüklendi.

İki önemli şair Nazım Hikmet ve Necip Fazıl Kısakürek hakkında da konuşan Konak, “Yıllarca Necip Fazıl’la Nazım Hikmet’i birbirlerine düşmanmış gibi yansıttılar. Oysa ki Necip Fazıl ve Nazım Hikmet çok eski iki iyi arkadaştırlar. Yıllarca onları birbirine tokuşturdular. Yıllarca Nazım Hikmet^e vatan haini dediler de ne oldu” dedi. Bu diyaloğun ardından sahne arkası dev ekrana sanatçılar Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kıskürek, Ruhi Su, Neşet Ertaç, Cem Karaca ve Barış Manço’nun fotoğraflarını yansıtıp 10. Yıl marşını söyleyen Konak’ı Golden Tulip’i dolduran 2300 kişi ayakta dakikalarca alkışlayarak uğurladı.

Haber Kaynağı: SÖZCÜ
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber