Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 15:18 Yorum: 0

Toprak’tan Öğretmenler Günü mesajı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Toprak’tan Öğretmenler Günü mesajı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öğretmenlerin, meslek sevgileriyle insandan başlayarak toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan kahramanlar olduğunu belirten Toprak mesajında, "Biz, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir medeniyete sahibiz.

Bizim kültürümüzde öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar özel ve azizdirler.

Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olan, sahip oldukları ilmi ve irfanı, cömertçe ve içtenlikle öğrencilerine aktaran yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakarca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar.

Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, toplum olarak onlara duymuş olduğumuz minnet borcunu ifade ederek başarı ve huzur dolu yarınlar diliyorum.

Vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber