Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Haziran 2016 - 21:38 Yorum: 0

Toptancı Halinde Usulsüzlük Yapan Görevli Gözaltına Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toptancı halinde araç giriş çıkışında usulsüzlük yaptığı zabıta ekiplerince tespit edilen bir kişi gözaltına...

Toptancı Halinde Usulsüzlük Yapan Görevli Gözaltına Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toptancı halinde araç giriş çıkışında usulsüzlük yaptığı zabıta ekiplerince tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Toptancı Hali'nde görev yapan bir personelin araçların giriş çıkışıyla ilgili bir usulsüzlük yaptığı tespit edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevlileri tarafından Antalya Toptancı Hal'inde yapılan denetimler sırasında görev yapan bir personelin araç giriş çıkışlarının kaydını tutarken usulsüzlük yaptığı tespit edilmiştir. Konu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e iletilmiş ve Başkan Türel'in talimatı ile güvenlik birimlerine intikal ettirilmiştir. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ortak çalışması sonucunda, usulsüzlük yaptığı belirlenen personel gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel iki müfettiş görevlendirmiş ve yapılan usulsüzlüğün tüm boyutları ile araştırılması için talimat vermiştir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber