Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Eylül 2014 - 20:43 Yorum: 0

Torba Kanun

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yüksel:

Torba Kanun

MANİSA (AA) - Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Torba Kanun'un, oda üyelerinin de birikmiş aidat borçlarını taksitle ödeme imkanı sağladığını bildirdi.

Yüksel, yaptığı açıklamada, gecikmiş aidat borcu bulanan üyelerin 1 Aralık'a kadar Oda’ya başvurmaları gerektiğini belirtti. 

Yasanın aidat borcu bulanan üyelere ödeme kolaylığı getirdiğine dikkati çeken Yüksel, "Oda üyelerinin aidat borçları için 1 Aralık 2014 tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. Üyelerimizin, geçici 18. maddede düzenlenen taksitlendirme ve indirim imkanlarından yararlanmak için dilekçe ile başvurmaları gerekiyor. Düzenleme geçici madde kapsamında olduğundan uygulama bir defaya mahsus yapılacak. Kabul edilen yeni torba yasada gelir vergisi, kurumlar vergisi, SSK kurum borçları, gümrük vergileri, KDV, özel tüketim vergileri, esnaf sanatkar odaları borçları, üniversite harçları, araç muayene borçları gibi birçok alanı kapsıyor” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber