Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Asayiş 20 Şubat 2020 - 09:53 Yorum: 0

Torbacılara özel harekatla şafak baskını

Adana'nın Ceyhan ilçesinde uyuşturucu sattığı öne sürülen 9 zanlının yakalanması için şafak vakti özel harekat polisleri kapıları koç başlarıyla...

Torbacılara özel harekatla şafak baskını

Adana'nın Ceyhan ilçesinde uyuşturucu sattığı öne sürülen 9 zanlının yakalanması için şafak vakti özel harekat polisleri kapıları koç başlarıyla kırarak evlere girip, 8 kişiyi gözaltına aldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri istihbarat çalışmaları sonucunda Ceyhan merkezli Osmaniye ve Gaziantep'te 9 zanlının torbacılık yaptığını belirledi. Polis bu kişileri yakalamak için şafak vakti harekete geçti. Polis iki il ve Ceyhan'da eş zamanlı yaptığı operasyonda 11 adrese baskın yaptı. Özel harekat polisleri de operasyona katılarak torbacıların kapısını koç başlarıyla tek tek kırıp evlere girdi. Yapılan bu operasyonda 8 zanlı yakalandı. Kaçan bir zanlının yakalanması için de çalışmalar devam ediyor. Operasyonda evlerde yapılan aralamalarda ise 1 gram eroin maddesi, 2 gram metamfetamin maddesi, 1 hassas terazi, 1 kuru sıkı tabanca, 4 hap ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 245 lira para ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Torbacılara özel harekatla şafak baskını

Torbacılara özel harekatla şafak baskını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber