Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Torbalı Belediyesi Çapak’ın kaderini değiştiriyor

Her Mahalleye Bir Meydan Projesi kapsamında bir süredir çalışma yapılan Çapak'ta, mahalle meydanı, köy konağı, yazlık düğün salonu yapılıyor.

Torbalı Belediyesi Çapak’ın kaderini değiştiriyor

Her Mahalleye Bir Meydan Projesi kapsamında bir süredir çalışma yapılan Çapak'ta, mahalle meydanı, köy konağı, yazlık düğün salonu yapılıyor.

Torbalı Belediyesi ilçedeki bütün mahallelerde sosyal yaşamı canlı kılmak amacıyla uygulamaya koyduğu "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi Çapak'ta da devam ediyor. Proje kapsamında mahalle meydanı, köy konağı, yazlık düğün salonu yapılıyor.

Çapak Mahallesi'nin baştan sona yenilendiğini belirten Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, mahalle halkının sosyal yaşam alanı olarak projelendirilen meydan ile köy konağı ve yazlık düğün salonunun inşaatına başladığını belirttiler. Mahalledeki cadde ve sokaklar proje kapsamında yenilenirken, çevre düzenlemeleri de yapılıyor. İstinat duvarları örülen bölgede, kilit taşı, sathi kaplama, sıcak asfalt ve ışıklandırma çalışmaları sürüyor.

Önceliğimiz eşit hizmet

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki bütün mahallelere, yaşam alanlarına eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını, merkez kenar mahalle ayrımı asla yapılamayacağını belirterek şunları söyledi: "Dokunulmadık, cadde, sokak, köy ve mahalle kalmayacağını göreve başladığımız günden beri belirtiyoruz. Öncelik ve altyapı durumlarına göre projelendirilen her mahalleye eşit hizmeti götüreceğiz. Bazı semtlerimize İZSU başta olmak üzere farklı altyapı sorunlarından dolayı şimdilik müdahale edemiyoruz. Altyapının bittiği her yerde ekiplerimiz olacak"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber