Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...
Yerel 07 Ekim 2016 - 17:13 Yorum: 0

Torbalı’da anlamlı açılış

İzmir'de, Torbalı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İZBAN yaya alt geçidinin açılışı yapılırken, alt geçide Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle...

Torbalı’da anlamlı açılış

İzmir'de, Torbalı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İZBAN yaya alt geçidinin açılışı yapılırken, alt geçide Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın ismi verildi.

Torbalı ilçesinde, yapımı tamamlanan İZBAN yaya alt geçidinin açılışı için tören düzenlendi. Yaya alt geçidine ise Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın ismi verildi. Açılış törenine şehidin ailesi de geldi. 2015 yılı Kasım ayında inşaatına başlanan ve 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan alt geçidin açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Profesör Doktor Nükhet Hotar, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Türkiye'nin bölgesinde lider ülke olmasını istemeyen düşmanlarla çevriliyiz. O yüzden bir yandan bu tür projelerimizin açılışın gerçekleştirirken bir taraftan da iç ve dış düşmanlarımızın saldırılarını göğüslemeye çalışıyoruz. Bu saldırılar sonucu vatanın birliği için canlarını feda eden bütün şehitlerimize minnet borcumuz olduğunu unutmayalım. Düşmanlarımızı sevindirmemek için birliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkalım" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da, Torbalı'da yerel ve genel hükümet işbirliğinin en güzel örneklerinden birisinin verildiğini söyledi. Kaya, "Bir zamanlar Torbalı'nın geliştiği söyleniyordu; ama bu hep lafta kalıyordu. Herkesin de yakinen gördüğü üzere Torbalı hak ettiği gelişme ivmesini son 2 buçuk yılda yakaladı. Torbalı'da Belediye Başkanımız sayın Adnan Yaşar Görmez ve ekibinin çabalarına bizler de Ankara'dan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gereken desteği sağlıyoruz. Azimle, heyecanla ve el birliğiyle geleceğin Torbalı'sını inşa ediyoruz" dedi.

"Kentte yeni bir dönem ve farklı bir sinerji oluştu"

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, göreve geldiklerinde kentin önceliklerini anketlerle ve sivil toplum kuruşluşlarının görüşleriyle belirlediklerini, sağlık,eğitim,ulaşım,sanayi,tarım ve kentleşme gibi sorunları masaya yatırdıklarını belirtti. Görmez, "Devlet hastanesi talebi ilk sıralardaydı. Önce 250 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. Bütün havzanın ihtiyacını karşılayacak olan hastanemiz önümüzdeki yılın ilk aylarında inşallah açılacak. Eğitimde ise 20 ayda 20 dolayındaki okulun temelinde, yapımında, arsasında, ruhsatında her aşamasında katkı koyduk. Okullarımız birer birer tamamlanıyorlar. Ulaşımda İZBAN hayalimiz gerçekleşti. Kentte yeni bir dönem ve farklı bir sinerji oluştu. Sanayicimize hep yardımcı olduk. Bir dizi imar düzenlemesi için çalıştık ve şimdi meyvelerini topluyoruz. Tarım ise her şeyimiz; havamızı ,suyumuzu, toprağımızı korumak adına Fetrek'e öncülük ettik. Bu projenin boyutu ve çevremize, çocuklarımızın geleceğine katkısı zamanla daha iyi ortaya çıkacak."

Torbalı’da anlamlı açılış

Torbalı’da anlamlı açılış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber