Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Eylül 2014 - 12:48 Yorum: 0

Torku Konyaspor deplasmandan "puanla" dönmek istiyor

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: "Bizim için zor bir maç olacak ancak üst sıraları hedefliyorsak, mutlaka deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeliyiz. Takımımız bir hafta çok iyi hazırlandı. İnşallah deplasmandan 3 puanla döneceğiz"

Torku Konyaspor deplasmandan 'puanla' dönmek istiyor

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Sivasspor maçının kendileri için zor olacağını belirterek, "Ancak üst sıraları hedefliyorsak, mutlaka deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeliyiz. Takımımız bir hafta çok iyi hazırlandı. İnşallah deplasmandan 3 puanla döneceğiz" dedi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor maçında alınan galibiyetin takıma moral verdiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Baydar, "Son haftalarda istediğini alamasa da Sivasspor güçlü bir rakip. Geçen sene bunu ilk 5'e girerek gösterdi. Bizim için zor bir maç olacak ancak üst sıraları hedefliyorsak, mutlaka deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeliyiz. Takımımız bir hafta çok iyi hazırlandı. İnşallah deplasmandan 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.

Baydar, Türkiye Kupası 2. tur maçında Hacettepespor ile eşleştiklerini ifade etti.

Geçen sene de aynı rakiple oynadıklarını vurgulayan Baydar, alternatifli bir kadro oluşturduklarını, bir üst tura çıkacaklarından emin olduklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber