Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:51 Kars’ta 317 konut satıldı12:48 Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçlarının programı açıklandı12:47 Nilüfer Belediyesi ’Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ne ev sahipliği y...12:46 ASÜ’de 12 dönümlük alana farklı türde 350 adet fidan dikildi12:46 29 haftalık doğan Erkan bebek, 75 günlük yaşam mücadelesinin ardından ailes...12:46 Sinop’ta ilginç olay: Valinin doğaya saldığı kartal kadına saldırdı12:46 Yozgat’ta hasar tespit çalışmaları sürüyor12:45 Samsun’da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı12:44 TSE Ankara Kalite Kampüsü’nün inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaştı12:44 Rektör Özkan: "2 yıl içinde Araştırma Üniversitesi olma hedefine ulaşacağım...12:44 Safrantech TEKNOFEST’te Karabük’ü temsil edecek12:41 Başkan Çolakbayrakdar: "Kayseri, Türkiye’nin tarımsal üretim merkezi olacak...12:40 Millî Mücadele’de Türk Ocakları’nın katkısı12:37 Aksaray’da iki araç kavşakta çarpıştı: 2 hafif yaralı12:37 Tartıştığı müşteriye amansız takip: 3 yaralı12:37 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı12:37 Büyükşehir’in Çocuklara Özel Şenliği’ne ücretsiz ulaşım imkânı12:34 Nazilli’de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama12:34 Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı
Spor 17 Eylül 2014 - 15:48 Yorum: 0

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Bakkal:

"Taraftarımıza yeni stadyumumuzda 3 puan hediye ettiğimiz için mutluyuz. Bu maçı artık unutmalıyız. Çünkü önümüzde zorlu ve uzun bir lig maratonu bizi bekliyor"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Bakkal:

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Taraftarımıza yeni stadyumumuzda 3 puan hediye ettiğimiz için mutluyuz. Bu maçı artık unutmalıyız. Çünkü önümüzde zorlu ve uzun bir lig maratonu bizi bekliyor" dedi.

Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesirspor karşısında aldıkları galibiyetin fazla abartılmaması gerektiğini söyledi.

Önlerinde zorlu ve uzun bir lig maratonunu olduğuna işaret eden Bakkal, "Öncelikle bir kez daha böylesine önemli ve muhteşem bir stadyumu Konya ve Türk sporuna kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bakkal, yeni stattaki ilk maçı kazanmalarının son derece önemli olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Eksiklerimiz olmasına rağmen sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Zaman zaman iyi oynadık ve istediklerimizi sahaya yansıttık. Ama fazla abartılmaması gereken bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Kadro kalitemiz bu sonucu elde etti. Taraftarımıza yeni stadyumumuzda 3 puan hediye ettiğimiz için mutluyuz. Bu maçı artık unutmalıyız. Çünkü önümüzde zorlu ve uzun bir lig maratonu bizi bekliyor. Balıkesirspor maçındaki oyunumuzun üzerine koyarak gitmemiz lazım. Bu hafta sonu ligin iyi takımlarından biri, Sivasspor'a karşı deplasmanda mücadele edeceğiz. İstediklerimizi sahaya yansıtarak zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz."

- Marica'dan iyi haber

Torku Konyaspor'un yeni transferi Ciprian Marica'nın tedavisi için yurt dışına çıktığını hatırlatan Bakkal, yıldız oyuncunun sağlık kontrollerinde ameliyatlık bir durumunun olmadığının anlaşıldığını bildirdi.

Bakkal, golcü oyuncunun 2-3 hafta içerisinde takıma katılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Diğer oyuncumuz Kaya Tarakçı, belki bizim bile farkına sonradan vardığımız ciddi bir sakatlık geçirdi. Sezon öncesinde 13-14 maçta forma giydi. İyi bir performans yakalamıştı. Ama antrenmanda aldığı darbe sonucu kafasında ciddi bir sorun yaşadı. Şimdi durumu daha iyi. 10-12 gün sonra takımla çalışmalara başlayabilir. Hasan Kabze, 2 haftalık bir aranın ardından takıma döndü. Maça girdikten sonra adalesinde sorun yaşadı. Tedavisine başlanıldı ve aramıza dönmesi 2 haftalık bir süreci bulacak. Alternatifli bir kadro kurmanın avantajını yaşıyorum. Bizim için önemli oyuncuların yokluğunda görev verdiğim oyuncularım da ellerinden geleni yaptılar. Bize bu alternatifli kadro imkanını sunan yönetim kurulumuza bir kez daha teşekkür ediyorum."

- "Torje kaliteli bir oyuncu"

Bakkal, bir gazetecinin, Gabriel Torje'nin performansı ile ilgili sorusuna, "Torje kaliteli bir oyuncu. Bunu bilerek transfer ettik. Sakatlıklardan sonra kendine ilk 11'de şans buldu ve bu fırsatı da iyi değerlendirdi. Zaten biz kendisini takım başarısına katkı sağlasın diye transfer ettik. Umarım ilk 2 haftadaki performansını kalan haftalarda da devam ettirir" cevabını verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber