Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 31 Mart 2015 - 20:23 Yorum: 0

Torku Konyaspor'da, Trabzonspor maçı hazırlıkları

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"Trabzonspor maçı, biraz daha orta gruba yaklaşabilmek için umut vaad ediyor"

Torku Konyaspor'da, Trabzonspor maçı hazırlıkları

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'da, teknik direktör Aykut Kocaman, pazar günü Trabzonspor ile yapacakları maçın, orta gruba yaklaşabilmek için önemli olduğu söyledi. 

Kocaman, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla alt grupla ilgilerinin azaldığını belirterek, "Trabzonspor maçı, biraz daha orta gruba yaklaşabilmek için umut vaat ediyor. Rakibimiz ikinci yarı puan açısından en iyi takımlardan biri. Onlar da zorlu Torku Konyaspor maçını geçerek, üst gruba tamamen yapışmak isteyecekler. Dolayısıyla mücadele kalitesinin yüksek olabileceği bir maç olarak görüyorum" dedi.

- "Takımızın yapısı bu gibi görünüyor"

Bir gazetecinin "Torku Konyaspor ligin en az gol atan takımlardan bir tanesi. Ne söylemek istersiniz?"  sorusu üzerine Kocaman, "Bu bizim takımımızın yapısı gibi görünüyor. Gol açısından verimli olmadığımız doğru. 12 maçı gol yemeden bitirdik. Bizi ayakta tutan nedenlerden biri bu oldu. Böyle olduğu sürece bunu çok dert etmiyoruz. Ancak önümüzdeki sene gol sayısını arttırabilmek mümkün görünüyor" diye konuştu.

Öte yandan Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor günü tek antrenmanla geçirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber