Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Eylül 2018 - 12:18 Yorum: 0

Toros Üniversitesi’nde kayıt heyecanı

Toros Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 7 Eylül tarihine kadar kayıt...

Toros Üniversitesi’nde kayıt heyecanı

Toros Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 7 Eylül tarihine kadar kayıt yaptırabileceklerini bildirdi.

Toroslar Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler Kampüsü'ndeki kayıtlar 3 Eylül itibariyle alınmaya başlandı. 2018 YKS sonuçlarıyla bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aileleri ile birlikte kayıt işlemlerini yaptırmaya başladı. Mesai saatinin başlamasıyla birlikte kayıt işlemleri için Bahçelievler Kampüsü'ne gelen öğrenciler, üniversite eğitimleri için ilk adımlarını attı.

Bahçelievler Kampüsü'nde gerçekleştirilen kayıt işlemleri 7 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.

Toros Üniversitesi’nde kayıt heyecanı

Toros Üniversitesi’nde kayıt heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber