Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 10:53 Yorum: 0

Toroslar Belediye Başkanı Tuna, vatandaşlarla bayramlaştı

MERSİN (AA) - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşlarla bayramlaştı.Soğucak Mahallesi'ndeki Merkez Camii’nde bayram namazını kılan Tuna, çıkışta vatandaşların bayramını...

Toroslar Belediye Başkanı Tuna, vatandaşlarla bayramlaştı

MERSİN (AA) - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşlarla bayramlaştı.

Soğucak Mahallesi'ndeki Merkez Camii’nde bayram namazını kılan Tuna, çıkışta vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bayramların, dargınların barıştığı, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının üst seviyeye çıktığı günler olduğuna dikkati çeken Tuna, şöyle devam etti:

"Türk Milleti olarak şu günlerde en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu birlikteliğin artarak devam etmesini temenni ediyorum. İnşallah bütün vatandaşlarımız ağız tadıyla bir bayram geçirirler. Bu vesileyle tüm Türk İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa, barış, huzur, mutluluk ve sağlık dolu günler getirmesini diliyorum. Allah nice bayramlara hep beraber sağlıcakla girmeyi nasip etsin."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber