Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Türkiye 21 Nisan 2018 - 17:03 Yorum: 0

Toroslar’da 23 Nisan etkinlikleri dolu dolu geçecek

Toroslar Belediyesi, geleceğin teminatı çocuklar için bu yıl 98'inci yıldönümü kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dolu dolu...

Toroslar’da 23 Nisan etkinlikleri dolu dolu geçecek

Toroslar Belediyesi, geleceğin teminatı çocuklar için bu yıl 98'inci yıldönümü kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dolu dolu bir etkinlik programı düzenledi.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, etkinlikler, 23 Nisan Pazartesi günü saat 10.00'da Korukent Mahallesi'nde bulunan Prof.Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'nde geleneksel olarak gerçekleştirilen "Geçmişten Geleceğe Çocuk Oyunları" şenliği ile başlayacak.

Palyaço ve midilli atının da yer alacağı şenlikte çocuklar, geçmişte akranlarının oynadığı bilyalı, topaç, yoyo, ip atlama, bilye, çember, masa langırtı ve gıncırlak oyunlarını tanıma fırsatı bulacak. Dondurma ikramının da yapılacağı şenlikte katılımcılara uçurtma, bilyalı ve topaç armağan edilecek.

Bu etkinlik ile unutulmaya yüz tutan eski çocuk oyunlarının yeniden hayat bulmasını ve günümüz çocuklarımıza öğretilmesini amaçladıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, "Çocuklarımızın, eğlenirken eski çocuk oyunlarını öğrenecekleri ve onlara armağan edilen bayramın coşkusunu doyasıya yaşayacakları şenliğimizi bu yıl da organize etmekten mutluluk duymaktayız. Toroslar Belediyesi olarak hedefimiz, beyni bilgi ile dolu, sporcu kimlikleriyle öne çıkan, teknolojik gelişmişlikleri yakından takip eden ancak milli değerlerinden asla vazgeçmeyen bir gençlik oluşturmaktır" dedi.

Köyler Arası Futbol Turnuvasının açılış maçı, 23 Nisan'da

Toroslar Belediyesi, bu yıl 11'incisini düzenleyeceği Köylerarası Geleneksel Futbol Turnuvası'nın açılış maçını da 23 Nisan Pazartesi Günü saat 16.00'da gerçekleştirecek. Prof.Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi Futbol Sahasında saat 14.00'de şöhretler karması futbol müsabakasının ardından saat 16.00'da yapılacak olan açılış maçı, Ayvagediği ve Doruklu mahalleleri arasında oynanacak.

'1.Ulusal Kısa Film Yarışması'nın ödülleri, 23 Nisan'da sahiplerini bulacak

Toroslar Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği ve "Çocuk Hakları" konusunu tema alan "1. Ulusal Kısa Film Yarışması'nı kazananlara ödülleri, 23 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek final gecesinde verilecek. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen ve her yıl farklı bir temanın belirleneceği yarışmaya katılan 74 eserden, finale kalan 10 eser arasından jüri üyeleri dereceye giren kısa

filmleri açıklayacak. Yarışmanın birincisine 5 bin TL, ikincisine 3 bin TL, üçüncüsüne bin TL para ödülü ve ayrıca 500 TL'lik 2 adet de mansiyon ödülü de verilecek.

Toroslar’da 23 Nisan etkinlikleri dolu dolu geçecek

Toroslar’da 23 Nisan etkinlikleri dolu dolu geçecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber