Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Toroslar’da Drag Pisti’nin yapımı hızla devam ediyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın modifiye araç tutkunları için hayata geçirdiği Drag Pisti Projesi'nin (Motosiklet ve Otomobil...

Toroslar’da Drag Pisti’nin yapımı hızla devam ediyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın modifiye araç tutkunları için hayata geçirdiği Drag Pisti Projesi'nin (Motosiklet ve Otomobil Yarış Pisti) yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Tuna, pistin yapımıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Korukent Mahallesi'nde 156 bin metrekare alanda, 926 metre uzunluğunda inşa edilen ve dolgu çalışmaları devam eden projenin, tamamlanmasının ardından ilçeye sosyal, sportif ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağını belirtti. İçerisinde 5 bin 500 seyirci kapasiteli tribün, kafeteryalar, tesis binası, park, otopark ve etkinlik alanlarının da yer alacağı pistte çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Tuna, "Göreve geldiğimiz 13 yılda hayata geçirdiğimiz projelerle kentimizin çehresini değiştirmekle beraber, geleceği de planladığımız yeni dev yatırımlarımız hızla yükseliyor. Bu projelerimizden bir tanesi de modifiye araç tutkunlarının bir aya geldiği Mersin Otomobil Spor Kulübü (MOSK) üyelerimize söz verdiğimiz Drag Pisti projemizdir. Korukent Mahallemizde inşa ettiğimiz bu projemiz tamamlanmasının ardından Türkiye genelindeki drag ve drift sporcularını artık Toroslar'da ağırlayacağız. Türkiye'de ender drag pistlerinden biri olacak tesisimiz ayrıca ilçemize sosyal ve sportif anlamda da canlılık katacaktır. Pistimizin şimdiden, motosiklet ve otomobil yarışlarına ilgi duyan ve yarışlara hazırlanan sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Toroslar’da Drag Pisti’nin yapımı hızla devam ediyor

Toroslar’da Drag Pisti’nin yapımı hızla devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber