Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 15:25 Yorum: 0

Toroslar’da kurumlar arası futbol turnuvası başlıyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nin, 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel...

Toroslar’da kurumlar arası futbol turnuvası başlıyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nin, 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" başlıyor.

Bu yıl onuncusu düzenlenecek olan ve Mersin merkezden 56 resmi kurumun davet edildiği turnuvanın kura çekimi, 14 Ekim Cuma günü saat 11.00'de Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğuna dikkat çekerek, 10 yıldır organize ettikleri turnuva ile amaçlarının kurumlar arasındaki diyalogu daha da güçlendirmek olduğunu vurguladı. Turnuvaya olan ilginin her geçen yıl artmasından dolayı mutluluk duyduklarını da belirten Tuna, turnuvaya katılacak tüm kurum takımlarına başarılar dileyerek, turnuvanın her zaman olduğu gibi fair play çerçevesinde geçmesi dileğinde bulundu.

Turnuva, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinde başlayarak, 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 95'inci yıl dönümünde final maçının oynatılmasıyla son bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber