Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

Tosya Belediye Başkanı Şahin'den inceleme

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, belediye ekipleriyle ilçe genelinde incelemelerde bulundu.Şahin, ilçedeki sokak ve caddelerde incelemelerde bulunarak, yapılması planlanan...

Tosya Belediye Başkanı Şahin'den inceleme

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, belediye ekipleriyle ilçe genelinde incelemelerde bulundu.

Şahin, ilçedeki sokak ve caddelerde incelemelerde bulunarak, yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları hakkında  Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve belediye birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Başkan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış mevsiminin ardından özellikle ara sokaklarda meydana gelen üst yapıdaki olumsuzlukları yerinde gördüklerini söyledi.

Baharın gelmesiyle belediye olarak önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten Şahin, "Kış mevsiminin ardından ilçe genelindeki üst yapıda deforme olmuş ve yine Kuru Çay üzerinde yer alan yeşil alanda da kullanılan malzeme özeliğini zamanla yitirmiştir. Bu bölgelerin yenilenmesi için gerekli etütleri çalışma arkadaşlarımızla yaptık. Bu çalışmalara ek olarak, önümüzdeki dönemde de ilçemizin imarı için yeni projeler üreterek hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber