Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Şubat 2022 - 11:50 Yorum: 0

Tosya’da ustalara 50. yıl plaketi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde mesleğinde 50 yılını dolduran ustalara plaket verildi.

Tosya’da ustalara 50. yıl plaketi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde mesleğinde 50 yılını dolduran ustalara plaket verildi.

Tosya Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesinde mesleğinde 50 yılını dolduran tamirci, elektrikçi, kaportacı ve torna ustalarına teşekkür plaketleri verildi. Ustalar adına konuşan oto elektrik ustası Mehmet Pekmezci, kendilerine gösterine vefa örneğinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Oda Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Tosya Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu ise, "Ustalarımız uzun yıllar mesleğinde faaliyet göstermiş, çok sayıda çırak, kalfa yetiştirerek hem sanayimizin esnaflık geleneğinin devam etmesini sağlamış, hem de ilçemize ekonomisine katkı sunmuş ustalarımıza vefamızı göstermek ve onlara teşekkür etmek bizim boynumuz borcu. Büyüklerimizin gönüllerini aldık. Bu vesileyle tüm ustalarımızın her birine sağlıklı ömürler diliyorum" dedi.

Öte yandan, genel kurul toplantısının ardından oda seçimleri yapıldı. Yapılan oy tasnifi neticesinde Yücel Gecioğlu, Tosya Madeni Eşya Sanatkarlar Odası başkanlığı görevine seçildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber