Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:33 Yorum: 0

Totmecder’den, Hemşire Hizmetleri Müdürlüğü’ne Ziyaret

Turgut Özal Tıp Merkezi Çalışanları Derneği (TOTMECDER) Yönetim Kurulu üyeleri, 5 Mayıs Ebelik ve 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası dolayısıyla Turgut...

Totmecder’den, Hemşire Hizmetleri Müdürlüğü’ne Ziyaret

Turgut Özal Tıp Merkezi Çalışanları Derneği (TOTMECDER) Yönetim Kurulu üyeleri, 5 Mayıs Ebelik ve 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası dolayısıyla Turgut Özal Tıp Merkezi Hemşire Hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

TOTMECDER Başkanı Taner Yiğit, ebe ve hemşirelik mesleğinin özveri ve sabır isteyen değerli bir meslek olduğunu söyledi. Yiğit, "Güzel ülkemizin her köşesinde anne ve bebek sağlığını korumak için çaba gösteren sabır ve sevgiyle mesleğini icra eden ebelik ayrıca özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde barındıran zor bir meslek olan hemşirelik mesleği, dünyanın en değerli mesleklerden biridir. Hastanemizde bu görevleri özveri ile ifa eden tüm ebe ve hemşire arkadaşlarımızın Ebeler Günü'nü ve Hemşirelik Haftası'nı en içten duygularla kutluyorum" diye konuştu.

Turgut Özal Tıp Merkezi Hemşire Hizmetleri Müdürü Leyla Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin hastanedeki tüm çalışanların derneği olduğunu ve ellerinden geldiğince derneğe destek verdiklerini belirtti.

Totmecder’den, Hemşire Hizmetleri Müdürlüğü’ne Ziyaret

Totmecder’den, Hemşire Hizmetleri Müdürlüğü’ne Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber