Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 18 Mayıs 2015 - 21:07 Yorum: 0

Toyota, "Dünyanın En Değerli Otomobil Markası" oldu

Toyota, Forbes dergisinin "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasında tüm otomobil markaları arasında birinci sırada yer aldı.

Toyota, 'Dünyanın En Değerli Otomobil Markası' oldu

İSTANBUL - Toyota, Forbes dergisinin "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasında tüm otomobil markaları arasında birinci sırada yer aldı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre şirket, bu yıl beşincisi yapılan "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasında otomobil markaları arasında dünyanın en değerli markası oldu. Çalışma kapsamında dünya ekonomisinde önemli rol oynayan markalara dikkat çekildi.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Toyota, daha önce farklı araştırmalarda da Dünyanın En Değerli Markaları arasında otomotiv sektöründe birinciliği elde ederken, Forbes dergisinin yakından takip edilen listesinde de diğer otomobil markalarını geride bıraktı.

Yaptığı yeniliklerle her geçen gün yükselen Toyota, bir önceki yıla göre yüzde 21 oranında büyüme göstererek, 37 milyar 800 milyon dolarlık değeriyle listede 8'inci sırada yer alarak ilk 10'a giren tek otomotiv markası oldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber