Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Hibe - Proje - Burs 18 Haziran 2014 - 14:33 Yorum: 0

Toyota, Türkiye turuna Sivas'tan başlayacak

SİVAS (AA) - Toyotanın "Dünyanın En Değerli Otomobil Markası Toyota Türkiye Turu 2014" adlı etkinliğinin Sivas'tan başlayacağı bildirildi.Toyotadan yapılan yazılı açıklamada, yeni tasarım...

Toyota, Türkiye turuna Sivas'tan başlayacak

SİVAS (AA) - Toyotanın "Dünyanın En Değerli Otomobil Markası Toyota Türkiye Turu 2014" adlı etkinliğinin Sivas'tan başlayacağı bildirildi.

Toyotadan yapılan yazılı açıklamada, yeni tasarım anlayışının en yeni Toyota modelleri "Auris Touring Sports ve Yeni Corolla" başta olmak üzere, yenilenen Verso, Auris, Yaris Hybrid ve Prius Plug-in Hybrid'ün Sivas Toyota Plaza Er'de tanıtılacağı ifade edildi.

Tanıtım programına, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Pazarlama Direktörü Murat Akdağ ve Toyota Plaza Er Yönetim Kurulu Başkanı Memet Er'in de katılacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber