Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Ağustos 2016 - 17:38 Yorum: 0

TPE’den yabancı ülkelerin fikri ve sınai mülkiyet ofislerinin üst düzey yöneticilerine FETÖ mektubu

Türk Patent Enstitüsü (TPE) Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, yabancı ülkelerin fikri ve sınai mülkiyet ofislerinin üst düzey yöneticilerine, Fetullah Gülen...

TPE’den yabancı ülkelerin fikri ve sınai mülkiyet ofislerinin üst düzey yöneticilerine FETÖ mektubu

Türk Patent Enstitüsü (TPE) Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, yabancı ülkelerin fikri ve sınai mülkiyet ofislerinin üst düzey yöneticilerine, Fetullah Gülen Terör Örgütü'nün (FETÖ) gerçekleştirdiği darbe girişimi hakkında mektup gönderdi.

TPE'den yapılan açıklamada, Fetullah Gülen Terör Örgütü'nce gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yabancı ülkelerin fikri ve sınai mülkiyet ofislerinin üst düzey yöneticilerine bilgilendirme amaçlı mektup gönderildiği belirtildi. TPE Başkanı Asan tarafından toplam 186 ülkenin ofis başkanları ile uluslararası fikri mülkiyet teşkilatları olan Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı, Avrupa Patent Ofisi ve Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi başkanlarına gönderilen mektupta, FETÖ'nün hain saldırılarında şehit olan ve yaralanan vatandaşların cesurca karşı çıkışı ve halkın dik duruşu sayesinde Türk milletinin kendi iradesine yapılan saldırıyı def ettiği ve bu suretle fikri yaratıcılık ve yenilikçiliğin temel kriteri olan hukuk devleti ve demokrasiye vatandaşların takdir edilir şekilde sahip çıktığı ifade edildi. Diğer yandan ise, Türkiye ekonomisinin böyle büyük bir tehdit karşısında dahi sarsılmadığı belirtilerek, küresel fikri mülkiyet sisteminin geliştirilmesi noktasında tüm ülkelerle dayanışma ve işbirliğinin artırılmasına yönelik temenni dile getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber