Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 27 Temmuz 2014 - 14:13 Yorum: 0

Trabzon-Erzincan Demir Yolu Projesi

KOBİDER Genel Başkanı Özgenç: "Doğu Karadeniz'in olmazsa olmazı demir yoludur"

Trabzon-Erzincan Demir Yolu Projesi

TRABZON (AA) - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Trabzon-Erzincan Demir Yolu Projesi'nin hayata geçirilmesini isteyerek, Doğu Karadeniz'in olmazsa olmazının demir yolu olduğunu bildirdi.

Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ilk Ankara-İstanbul seferini yapan yüksek hızlı tren dolayısıyla Türkiye'nin dünyanın sekizinci, Avrupa'nın altıncı yüksek hızlı tren ülkesi olmasının sevincini ve gururunu yaşadığını belirtti.

Trabzon'un da 70 yıldır demir yolu hasreti çektiğini vurgulayan Özgenç, "Doğu Karadeniz'in olmazsa olmazı demir yoludur. Demir yolları Türkiye'nin sorunudur, hükümetlerin ise en önemli görevidir" ifadelerini kullandı.

Özgenç, hükümetin Trabzon-Erzincan Demir Yolu Projesi'ni de acilen hayata geçirmesini istediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber