Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Ekim 2016 - 21:28 Yorum: 0

Trabzon eski Sahil Güvenlik Komutanı ile 4 asker tutuklandı

Trabzon'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında darbeye karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 askeri personelden aralarında Trabzon eski Sahil Güvenlik...

Trabzon eski Sahil Güvenlik Komutanı ile 4 asker tutuklandı

Trabzon'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında darbeye karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 askeri personelden aralarında Trabzon eski Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay S.M'nin de bulunduğu 5 asker tutuklandı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ/PDY'li darbecilerin yanında yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nda görevli 7 personel mahkemeye sevk edildi. 7 kişiden bir uzman çavuş "ByLock" kullanması nedeniyle tutuklanırken, dönemin Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay S.M., bir yüzbaşı, bir üsteğmen, 2 astsubay da darbeye destek verdikleri gerekçesi ile tutuklandı. 1 astsubay ise serbest bırakılırken, tutuklanan zanlılar Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber