Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 21 Eylül 2017 - 12:53 Yorum: 0

Trabzon sanayi esnafı kan bağışına destek verdi

Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve sanatkarlar, Fatih Sanayisi'nde...

Trabzon sanayi esnafı kan bağışına destek verdi

Trabzon'da sanayi esnafı ve sanatkarı kan bağışında bulundu.

Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve sanatkarlar, Fatih Sanayisi'nde kan bağışı toplayan Kızılay aracına gelerek kan bağışında bulundular.

Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, sağlıklı her insanın kan bağışında bulunması gerektiğini, kendilerinin de bu konuda insanlara öncülük etmek, kan bağışı bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla bağışta bulunduklarını söyledi. Pehlivan, bugünlerde Ahilik Haftası'nı da kutladıkları belirterek "Ahilik kültürüyle yetişen dürüst sözü dinlenen, toplumun temel taşı olan esnaf camiası her türlü zorluklara göğüs gererek her daim milletinin ve devletinin yanında yer almıştır. Bir insanı yaşatan tüm insanlığı yaşatmış gibidir bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir anlayışından yola çıkarak tek vücut tek yürek olup Trabzon insanının insana yatırım yapma anlamında ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Trabzon sanayi esnafı kan bağışına destek verdi

Trabzon sanayi esnafı kan bağışına destek verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber