Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 18:08 Yorum: 0

Trabzon Valisi Öz:

"TİSKİ Genel Müdürlüğü 10 günlük bir çalışma yaptıktan sonra Ortahisar Belediyesi, spor lisesinin yolunu asfaltlayacak"

Trabzon Valisi Öz:

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Spor Lisesinin yolunun asfaltlanacağını bildirdi.

Vali Öz, açıklamasında, Trabzon Spor Lisesine ilişkin bazı yerel gazetelerde haberler yayımlandığını anımsatarak, "Spor lisemizin, kanalizasyon, yol ve aydınlatma sorunu var. Kanalizasyon sorununu büyükşehir belediyemizle görüştük, bu sorunu büyükşehir, yol sorununu da Ortahisar ve büyükşehir belediyeleri ortak olarak çözecekler. Bu kapsamda TİSKİ Genel Müdürlüğü 10 günlük bir çalışma yaptıktan sonra Ortahisar Belediyesi, spor lisesinin yolunu asfaltlayacak" dedi.

Söz konusu okulun aydınlatma sorunu konusuyla ilgili de elektrik şirketiyle görüştüklerini anlatan Öz, "Bu konuda çalışmalar yapılmakta olup yakın bir gelecekte sorun çözülecektir. Bunların dışında o bölgede hafriyattan kaynaklanan bir sıkıntı var. Onu da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz takip ediyor. Gerekli çalışmayı yapacaktır. Spor lisesi bizim önemli bir eğitim kurumumuzdur. Kaliteli hizmet vermesi için ilgili kurumlarla işbirliği yaparak sorunları çözeceğiz" diye konuştu.

Öz, Trabzon’da mesleki ve teknik eğitimi geliştirmek için altyapıyı güçlendirme yönünde önemli çalışmaları olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"İlimizde gerek endüstri meslek liseleri gerek ticaret meslek lisesi olarak altyapımızı büyük oranda gerçekleştirmiş olacağız. Trabzon Endüstri Meslek Lisesinde bölüm kapatılması ya da okulun herhangi bir olumsuz etkilenmesi söz konusu değil. Önümüzdeki süreçte yeni yapılacak endüstri meslek lisesi atölyeleriyle iki okulun birlikte kullanabileceği daha modern ve çağın ihtiyaçlarına uygun atölyeler oluşmuş, nitelikli hizmet veren bir kurum oluşturulacaktır. Bütün çalışmalar bundan ibarettir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber