Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 18:18 Yorum: 0

Trabzon'da elektrik kesintisi

TRABZON (AA) - Trabzon'da bir trafodaki arıza sebebiyle yarın bazı adreslerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Trabzon Trafo Merkezi'ndeki...

Trabzon'da elektrik kesintisi

TRABZON (AA) - Trabzon'da bir trafodaki arıza sebebiyle yarın bazı adreslerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Trabzon Trafo Merkezi'ndeki A Trafosunda tespit edilen bir arızadan dolayı yarın saat 06.00 ile 08.00 saatleri arasında, Trabzondaki bazı adreslerde zorunlu olarak elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Kentte elektrik kesintisi uygulanacak adresler şöyle sıralandı:

"Akçaabat, Düzköy ve Maçka ilçe merkezleri ile bağlı mahalleler. Ortahisar ilçesine bağlı Trabzon Pers Beton, Tayyip Kömür, Akabe Kömür, Detay Kömür, Bim A.Ş, Aslan Prefabrik, Büyük Sanayi Sitesi, Fatih Sanayi Sitesi, Demirkırlar, Trabzon Forum AVM, Havaalanı, Avrasya Üniversitesi, KTÜ mevkileri. Kalkınma, Üniversite, Konaklar, Pelitli, Yalıncak, Yeşilköy, Kanuni, Sanayi, Değirmendere, Çömlekçi, 1 ve 2 No'lu Bostancı, Akyazı, Uğurlu, Akkaya, Karakaya, Yeniköy, Geçit, Gürbulak, Yeşilova, Doğançay, Gündoğdu, Ağıllı, Ayvalı, Yeşiltepe, Çukurçayır, İskenderpaşa, Gazipaşa ve Cumhuriyet mahalleleri"

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber