Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Ekim 2016 - 00:28 Yorum: 0

Trabzon’da FETÖ/PDY gözaltısı 5’e yükseldi.

Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; Araklı ilesinde FETÖ/PDY terör örgütüne himmet sağladıkları...

Trabzon’da FETÖ/PDY gözaltısı 5’e yükseldi.

Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; Araklı ilesinde FETÖ/PDY terör örgütüne himmet sağladıkları gerekçesi ile başlatmış olduğu çalışmada iki günde 5 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre; Trabzon'da aralıksız süren FETÖ/PDY operasyonları Trabzon'un ilçelerine de sıçradı. KOM ekipleri; Araklı'da Dün yapmış oldukları çalışama da 3 kişiyi gözaltına alırken bugünkü operasyonlarda ise 2 kişiyi daha gözaltına alarak İl Emniyet Müdürlüğüne sevk etti. Şahısların burada ki sorgularının ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber