Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2014 - 15:13 Yorum: 0

Trabzon'da "İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi" verilecek

TRABZON (AA) - Trabzon'da "İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi" verileceği bildirildi.Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun...

Trabzon'da 'İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi' verilecek

TRABZON (AA) - Trabzon'da "İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi" verileceği bildirildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle özel ve kamu sektör ayrımı yapılmaksızın tüm çalışma hayatında uygulamaya başlandığı belirtildi.

Kanunda, kamuda iş sağlığı ve güvenliği personeli çalıştırılmasının 2016'ya ertelendiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kanunun diğer gereklilikleri 2013 yılı Ocak ayında yürürlüğe girmiştir. Bu amaçla kamu sektörünün bilinçlilik düzeyini artırmak ve 2016'ya kadar kanunun emrettiği yükümlülüklerin hazırlıklarını tamamlamak amacıyla Çalışma Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) tarafından Trabzon Valiliği himayelerinde kentte kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerine farkındalık eğitimi verilecektir."

Açıklamada eğitimin yarın saat 10.00'da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde verileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber