Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Temmuz 2014 - 15:23 Yorum: 0

Trabzon'da Ramazan Bayramı tedbirleri

Trabzon Valisi Öz: "Ramazan Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçmesini istiyoruz"

Trabzon'da Ramazan Bayramı tedbirleri

TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ramazan Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçmesini istediklerini bildirdi.

Öz, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Ramazan Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçmesini istediklerini ifade eden Öz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kamu hizmetlerinde bir aksaklığa neden olunmaması, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmesi ve muhtemel dilek ve şikayetlerinin kabul edilmesi amacıyla bayram öncesi ve bayram sürecinde İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü görev bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyacaklar. Şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik denetimleri arttırılarak etkin bir şekilde uygulanacak. Alo 155-156 telefon hatlarına yapılan müracaatlar süratle değerlendirilecek ve sonuçlarının takibi sağlanacak."

Öz, belediyenin de zabıta hizmetlerini arttırarak sürdüreceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Özellikle alışveriş yerlerindeki denetimleri yoğunlaştıracaklardır. Belediyelerde nöbetçi memurluklar oluşturulacak, kanalizasyon arıza ve bakım ekipleri, itfaiye ekipleri hazır hale getirilecek, günlük çöp toplama işlerine aksatılmadan devam edilecektir. Elektrik ve telefon hizmetlerinde bakım ve arızaların ivedi olarak giderilmesi için ekipleri yeteri kadar araç ve teçhizatıyla oluşturulacaktır. İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekipleri hizmete hazır bulundurulacaktır."

Hastanelerin acil servislerinin de takviye edileceğini ifade eden Öz, Kaymakamlıkların da ilçelerinde benzer tertip ve tedbirleri alacağını sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber