Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Ekim 2020 - 14:38 Yorum: 0

Trabzon’da sahte içki operasyonu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sahte içki imalatı ve ticaretine yönelik olarak jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, 2 kişi gözaltına alınırken,...

Trabzon’da sahte içki operasyonu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sahte içki imalatı ve ticaretine yönelik olarak jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, 2 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden 1'i tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçaabat ilçesinde "sahte alkol/içki imalat ve ticareti" yapıldığına dair elde ettiği bilgiler sonucu gerçekleştirdiği operasyonda 2 şüpheli şahsın ait ev ve eklentileri ile araçlarında yaptıkları aramada 124.5 litre sahte içki, 1 litre etil alkol, 80 cl. alkollü içki yapımında kullanılan aroma, 0,50 litre. anason yağı, 1 litre bitkisel gliserin, 3 adet enjektör, 3 adet ölçüm tüpü ile alkol yapımında kullanıldığı değerlendirilen muhtelif malzemelerin yanı sıra 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, bu yöndeki çalışmaların aralıksız süreceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber