Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Haziran 2019 - 01:43 Yorum: 0

Trabzon’da şiddetli yağışın etkisini yitirmesinin ardından ulaşım normale dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Trabzon için bugün "sarı alarm" vermesinin ardından akşam saatlerinde etkisini arttıran şiddetli yağışın etkisini...

Trabzon’da şiddetli yağışın etkisini yitirmesinin ardından ulaşım normale dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Trabzon için bugün "sarı alarm" vermesinin ardından akşam saatlerinde etkisini arttıran şiddetli yağışın etkisini yitirmesi ile ulaşımın durduğu Karadeniz Sahil Yolu'nda trafik akışı başladı.

Akçabat ilçesi Söğütlü meviinden şehir merkezi istikametine ve Yomra ilçesinden Rize istikametine Karadeniz Sahil Yolu'nda oluşan aşırı su birikintisi nedeniyle ulaşım durmuş, Yomra ilçesinde sahil yolu ulaşımı iç yoldan verilmeye başlanmıştı. Yağışın etkisini yitirmesi ve belediye ekiplerinin özverili çalışması ile yollardaki su birikintileri azaldı, ulaşım normale dönmeye başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber