Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2014 - 18:38 Yorum: 0

Trabzon'da TTSO ile İnguşya arasında iyi niyet protokolü imzalandı

TRABZON (AA) - İnguşya Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği arasında ticaret protokolü imzalandı.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası...

Trabzon'da TTSO ile İnguşya arasında iyi niyet protokolü imzalandı

TRABZON (AA) - İnguşya Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği arasında ticaret protokolü imzalandı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanlığı'nca yapılan yazılı açıklamada, Rusya Federasyonu'na bağlı Kuzey Kafkasya’da bulunan İnguşya Cumhuriyeti ile Trabzon arasında ticari bağlantı kurularak ilk iyi niyet protokolü imzalandığı ifade edildi. 

İki bölge arasında iş adamlarının ticaretini geliştireceği ifade edilen  iyi niyet protokolünde, İngusya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat  Hamathanov, İnguşya Cumhuriyet iş adamlarının Türkiye ve Trabzon ile ticaretinin gelişmesini arzuladıklarını belirterek, bu anlamda iyi niyet protokolünün çok önemli olduğunu ifade etti.

Doğu Karadeniz ihracatçılar Birliği, TTSO ile İnguşya Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan iyi niyet protokolüne, Trabzon Başkonsolosu Dimitry Talanov'un da katıldığı bildirildi. 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber