Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:28 Yorum: 0

Trabzon’da yamaçtan kaya düşen mahallede önlemler alınıyor

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kaymaklı Mahallesi Açelya Sokak'ta üzerine kaya düşen iki evde incelemelerde bulundu.

Trabzon’da yamaçtan kaya düşen mahallede önlemler alınıyor

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kaymaklı Mahallesi Açelya Sokak'ta üzerine kaya düşen iki evde incelemelerde bulundu.

Ortahisar Belediyesi teknik ekiplerinin kaya düşmesi ile ilgili incelemelerini tamamladıktan sonra ortaya çıkacak rapora göre gerekli tedbirleri alacaklarını belirten Başkan Genç, "Daha önce afet bölgesi ilan edilen ve boşaltılan bölgede kaya düşmesi oldu. Öncelikle herhangi bir can kaybının olmaması en bizim en büyük mutluluğumuz. Can kaybımız yok çok şükür. Boşaltılmış bir evimizde ciddi bir hasar var" dedi.

Öncelikle heyelan bölgesinde düşebilecek kayaların tehdit oluşturmaması için gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını dile getiren Başkan Genç, "Yukarılarda yapılan hafriyat nakillerinin teknik etki yapıp yapmadığını arkadaşlarımız inceliyor. Can kaybımız yok. Diğer konularla ve buradaki vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgili gerekli tedbirleri alacağız. Büyükşehir Belediyemizle istişare halinde gerekli müdahaleyi yapacağız. Onlar da alanda incelemelerini sürdürüyor. Diğer yandan AFAD yetkilileri de alanda. İşbirliği halinde gerekli koordinasyonu sağlayarak hiçbir vatandaşımızın mağduriyetine izin vermeyeceğiz. TOKİ de bu bölgede yaşayan vatandaşlara daha önce ev vermişti. Ve bölge boşaltılmıştı. Arkadaşlarımız teknik incelemelerini tamamladıktan sonra onların vereceği rapora göre gerekli tedbirleri alacağız. Bütün mahallemize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber