Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Nisan 2014 - 16:53 Yorum: 0

Trabzon'daki yaralama davasında karar

Aralarında husumet bulunan kişiyi kamyondan düşürerek yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen sanık, 5 yıl hapse çarptırıldı

Trabzon'daki yaralama davasında karar

TRABZON (AA) - Trabzon'da aralarında husumet bulunan kişiyi kamyondan düşürerek yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen sanık, 5 yıl hapse mahkum edildi.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Erhan U. ile taraf avukatları katıldı. 

Savunması alınan sanık Erhan U, kamyondan düşürdüğü öne sürülen mağdur Behzat U'yu kendisinin düşürmediğini, mağdurun kamyonun üzerinde kendisini görünce elini beline attığı sırada dengesini kaybederek düştüğünü ileri sürerek, beraatını talep etti.

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti ise Erhan U'ya, aralarında husumet olduğu belirtilen mağdur Behzat U'yu çay alımında kamyondan düşürerek mağdurun yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle 5 yıl hapis verdi.

Trabzon'un Of ilçesindeki bir çay alım yerinde 4 yıl önce gerçekleşen olayda, çay teslim etmek için çay alım yerine gelen Erhan U'nun, ekspertizin 'çaylarını bastır, çaylarını alalım' sözü üzerine çaylarını yerleştirmek için kamyonun kasasına çıktığı sırada kamyon kasasında bulunan ve daha önceden aralarında husumet olduğu belirtilen Behzat U'yu fark ederek kamyon kasasından kafasının üzerine düşürdüğü öne sürülmüştü.

Düşme sebebiyle başından yaralanan ve bir kulağında duyma kaybı yaşadığı öğrenilen Behzat U. ise kaldırıldığı Of Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi edilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber