Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ocak 2021 - 13:53 Yorum: 0

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile deplasmanda kaybetmiyor

Süper Lig'de teknik direktör Abdullah Avcı'nın gelişinden sonra önemli bir ivme kazanan Trabzonspor, deplasmanda Avcı yönetiminde çıktığı 5 maçı kaybetmedi.

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile deplasmanda kaybetmiyor

Süper Lig'de teknik direktör Abdullah Avcı'nın gelişinden sonra önemli bir ivme kazanan Trabzonspor, deplasmanda Avcı yönetiminde çıktığı 5 maçı kaybetmedi.

Süper Lig'in ilk yarısının son maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, deplasmanda oynadığı son 6 maçı kaybetmezken, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 5 dış saha maçını ise kaybetmedi.

Mağlubiyet Eddie Newton döneminde

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda 9 maç oynarken bu karşılaşmalardan 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Attığı 8 gole karşılık ise kalesinde 7 gol gördü. Bordo-mavililer, Denizlispor ve Kayserispor 0-0, Gaziantep FK, Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Fenerbahçe'ye ise 3-1 mağlup oldu. MKE Ankaragücü ve Hatayspor'u 1-0 yenen Karadeniz ekibi, Fatih Karagümrük'ü ise 2-1 mağlup etti.

Abdullah Avcı ile kaybetmiyor

Trabzonspor, deplasmanda 6 maçtır kaybetmiyor. Teknik Direktör Eddie Newton'un takımdan gönderilmesinden sonra bordo-mavililer deplasmanda oynadığı Aytemiz Alanyaspor karşısına Futbolcu İzleme Komitesi Direktörü İhsan Gündüz Derelioğlu yönetiminde çıkmıştı. Bu maçta Karadeniz ekibi sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.Söz konusu maçın ardından takımın başına geçen Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başında deplasmanda çıktığı 5 maçı da kaybetmedi. Avcı yönetiminde bordo-mavililer, dış sahada 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

İlk yarının son maçı

Trabzonspor, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'yle ilk yarının son maçını oynayacak. Sahasında İttifak Holding Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek Abdullah Avcı döneminin en farklı galibiyetini elde eden Karadeniz ekibi, başkent deplasmanından galibiyetle ayrılarak Süper Kupa ve zorlu fikstür öncesi moral bulmak istiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber