Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 03 Haziran 2020 - 12:03 Yorum: 0

Trabzonspor, gelecek sezona Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun isminin verilmesini destekledi

Trabzonspor, futbol kamuoyunda kısa bir süre önce gündeme getirilen 2020-2021 Süper Lig Sezonu'na "Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu" isminin verilmesi şeklindeki...

Trabzonspor, gelecek sezona Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun isminin verilmesini destekledi

Trabzonspor, futbol kamuoyunda kısa bir süre önce gündeme getirilen 2020-2021 Süper Lig Sezonu'na "Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu" isminin verilmesi şeklindeki öneriyi desteklediğini bildirdi.

Bordo-mavili kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Futbol kamuoyunda kısa bir süre önce gündeme getirilen 2020-2021 Süper Lig Sezonu'na "Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu" isminin verilmesi şeklindeki öneriyi yürekten destekliyoruz. Ülkemizde Covid-19 pandemisi ile yapılan amansız mücadelede hayatını kaybeden ve bu sürecin unutulmayacak neferlerinden biri haline gelen Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun isminin yaşatılması, yalnızca Taşçıoğlu'na değil; onun nezdinde başarılarıyla dünyada örnek gösterilen tüm sağlık çalışanlarımıza da bir saygı duruşu olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber