Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Mart 2015 - 20:13 Yorum: 0

Trabzonspor-Kardemir Karabükspor maçından notlar

Disiplinsiz davranışları nedeniyle antrenmanlara alınmayan Gineli futbolcu Constant, bordo-mavililerin maç kadrosunda da yer almadı

Trabzonspor-Kardemir Karabükspor maçından notlar

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk eden Trabzonspor'da Gineli futbolcu Kevin Constant, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroya alınmadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde geçen hafta perşembe günü İtalya'nın Napoli takımıyla deplasmanda oynanan karşılaşmada yedek kulübesinde oturtulan ve daha sonra disiplinsiz davranışlar göstermesi nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal tarafından Kardemir Karabükspor maçının antrenmanlarına alınmayan Constant, bu akşam maç kadrosunda da kendine yer bulamadı. 

Sezon başında Milan'dan 2,5 milyon avro bonservis bedeli ile kadroya dahil edilen Gineli futbolcunun yarın savunmasını vereceği ve bunun ardından kadro dışı kararının açıklanacağı belirtildi.

Ersun Yanal da maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Constant'a çarşamba gününe kadar izin verdiklerini ve yarın savunmasının ardından durumuyla ilgili karar vereceklerini söyledi.

- Trabzonspor'da eksikler

Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Belkalem, Onur Recep Kıvrak, Yatabare, Yusuf Erdoğan, Waris ile kart cezalısı Medjani, takımda yer alamadı. Ferhat Yazgan ve Musa Nizam da 18 kişilik maç kadrosunda bulunmadı.

- Vural'ın ilk maçı

Teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Kardemir Karabükspor, yeni teknik direktörü Yılmaz Vural yönetiminde ilk maçına çıktı.

Daha önce Trabzonspor'da görev yapan Vural, yeni takımıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda takımının başında 3 puan aradı.

Maç öncesi Ersun Yanal, bir süre sohbet ettiği Vural'a yeni görevinde başarı diledi.  

Kardemir Karabükspor'da  sakatlıkları bulunan Aykut Özer, Aykut Akgün, İbrahim Serdar Aydın, Hakan Özmert, Fatih Candan, Kuca Alves Miranda ve  Alpay Koçaklı kadroda yer almadı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde 6 bin dolayında taraftar, bordo-mavili takımı destekledi. 100 dolayında konuk ekip taraftarı da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

Her iki takım oyuncuları sahaya Yeşilay tarafından hazırlanan "Uyuşturucu ile ver-kaç yapmayın", "Bağımlılıkla mücadele 95 yaşında" yazılı pankartla çıktı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber