Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Ocak 2015 - 13:13 Yorum: 0

Trabzonspor, kupada Keçiörengücü'nü ağırlıyor

B Grubu'nda 8 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, beşinci maçında rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyor

Trabzonspor, kupada Keçiörengücü'nü ağırlıyor

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. haftasında yarın sahasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nü ağırlayacak.

Başkentte yapılan ilk maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan ve grupta 4 hafta sonunda 8 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, rakibini yenerek son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyor.

Hüseyin Avni Aker'de 18.00'de başlayacak karşılaşmaya, Hakan Arıkan, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan ve Cardozo muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Milli takım kamplarında olan Constant, Yatabare, Medjani ile sakatlıkları bulunan Onur, Deniz, Belkalem ve Waris takımda yer alamayacak.

- Biletler 1 lira

Bu sezon taraftarlarını yanına çekmek için bilet fiyatlarında, kombine kartlarda indirim yapan bordo-mavili kulüp, Keçiörengücü biletlerini de 1 liradan satışa çıkardı.

VIP tribünü hariç bütün tribünlerin bilet fiyatlarını 1 lira olarak belirleyen yönetim kurulu, kadın ve çocuklar için de kapalı tribünü aynı ücret karşılığında ayırdı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber