Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Haziran 2016 - 18:43 Yorum: 0

Trabzonspor, Vali Yavuz’u Ziyaret Etti

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Rıza Egemen, Suat Şen, Asım Örem, Okan Alemdaroğlu ve Erhan Çimşir, Trabzon Valisi...

Trabzonspor, Vali Yavuz’u Ziyaret Etti

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Rıza Egemen, Suat Şen, Asım Örem, Okan Alemdaroğlu ve Erhan Çimşir, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Trabzon'un yeni Valisi Yücel Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yavuz, yaptığı konuşmada, "Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Trabzonspor hem ülkemiz hem de ilimiz için bir markadır. Bizler bunun farkındayız. Şehre ve bölgeye kattığı heyecanı biliyor ve takip ediyoruz. Hem yönetim hem de teknik kadro olarak beyinlere yerleşmiş durumda. "Bize her yer Trabzon" derken artık "Bize her yer bordo-mavi" diyoruz. Trabzonspor'umuz da Trabzon'a ve ülkemize layık olma bilinciyle gayret gösteriyor. Trabzon Valisi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şehre yön veren bu olguya destek olacağız. Sadece futbolda değil sporun her alanı bu şehirde var. Gençlerimizin spora ilgisi hat safhada. Bu da insanımızın hareketliliğini, heyecanını gösteriyor. Buna uygun kamu idaresinde karşılık bulacak şekilde bir sistemi kurmamız gerekiyor. İlgili kurum ve kuruluşlarda bu bilinç var. Bunu daha da geliştirmek için gayret göstereceğiz. Trabzonspor'un tarihi boyunca ülkemize ve milletimize kattığı heyecan tartışmasızdır. Anadolu'dan çıkan böyle güzide bir takımın elinden geldiğince hem ilimizi ve hem ülkemizi temsil etmek için gösterdiği gayret taktire şayandır. Yeni sezonda Trabzonspor'umuza başarılar diliyorum. Çünkü Trabzon şehri bunu hak ediyor" dedi.

Başkan Muharrem Usta'nın il dışında olduğu için ziyarete katılamadığını ifade eden Asbaşkan Ahmet Çubukçu da, "Trabzon ilimizin lokomotifidir. Trabzon şehri Trabzon'la birlikte yatıp kalkıyor. İlin ekonomisine ve diğer yönlerine önemli katkılar sağlıyor. Bu yüzden biraz daha ön planda olması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Vali Yavuz'a plaket ve Trabzonspor forması hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber