Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ocak 2018 - 20:38 Yorum: 0

Trabzonspor yağmur altında çalıştı

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, bir günlük iznin ardından çalışmalarına yağmur altında yaptığı...

Trabzonspor yağmur altında çalıştı

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, bir günlük iznin ardından çalışmalarına yağmur altında yaptığı antrenmanla başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya mide rahatsızlığı geçiren Yusuf Yazıcı, tedavileri süren Mustafa Akbaş, Castillo, Burak Yılmaz, Novak ve izinli olan Hubocan katılmadı. Atiker Konyaspor maçında sakatlık geçiren Burak Yılmaz'ın durumunun ciddi olmadığı, Fenerbahçe maçında forma giyebileceği belirtildi. Yağmur ve rüzgar altında çalışan bordo-mavililer istasyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve diğer kurul üyeleri Trabzonspor yönetim kurulu üyeleriyle birlikte antrenmanı izleyerek Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile görüşerek zorlu maç öncesi destek verdi.

Bordo-mavili taraftarlar da antrenmanı ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber