Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Trabzonspor yönetiminden Özgecan'ın ailesine ziyaret

Bordo-mavili yöneticiler, Özgecan Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Trabzonspor yönetiminden Özgecan'ın ailesine ziyaret

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig'de bugün Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzonspor'un yöneticileri, Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Aslan'ın Barış Mahallesi'ndeki evine gelen kulüp genel sekreteri Köksal Güney, kulüp stadyum ve amatör branşlar sorumlusu Köksal Sadıklar, yönetim kurulu üyesi İbrahim Erol Ağaoğlu ve yönetici Mehmet Terzi, baba Mehmet ve anne Songül Aslan'a başsağlığı mesajlarını iletti.

Güney, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor başkanı ve yönetim kurulu adına Özgecan'ın ailesini ziyarete geldiklerini söyledi.

"Biz onu kendi kızımız, kardeşimiz, çocuğumuz hissettik" diyen Güney, "Bütün Türkiye öyle hissetti. Gerçekten konuşurken bile insan titriyor, tüyleri diken diken oluyor, kanı donuyor. Anne babanın gösterdiği soğukkanlılık ve bundan sonra Özgecan'ı yaşatmak için düşündükleri projeleri burada anlattılar. Onlar çocuklarını bu vahim olayla toprağa verdi, içleri yandı ama başkalarının çocukları böyle bir şeyle karşılaşmasın diye mücadelesini veriyorlar. Gerçekten takdir edilecek bir davranış" dedi.

Trabzon'da Karadeniz halkı olarak bu olayı aileyle birlikte yaşadıklarını vurgulayan Güney, şöyle devam etti:

"Hepimiz anne babayız çocuklarımız var. Onlarla birlikte ağladık, üzüldük. Bugün de bu hassasiyetimizi, üzüntümüzü Trabzonspor yönetimi olarak bildirmek için buraya geldik. Aileyi gördük güzel insanlar. Allah onlara sabır versin. Bütün Türk milletine sabır versin. Amacımız bir daha böyle şeyler yaşanmasın. Bir daha Özgecan acıları tadılmasın. Bunun için herkesin hassasiyet göstermesi ve elinden geleni yapması lazım. Trabzon halkı, yönetimi olarak böyle bir olayın bir daha olmaması için yapılacak ne varsa elimizden geleni yapmaya hazırız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber